Η Εταιρεία μας

SENSO-MAT Hellas & Co L.P.

Η εταιρεία SENSO-MAT Hellas &Co L.P. (SENSO-MAT Hellas & Σια Ε.Ε.) Ιδρύθηκε το 2015, είναι μια θυγατρική εισαγωγική εταιρία του ομίλου SENSO-MAT όπου και εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες στον κόσμο.

Eχει 6 εργοστάσια παραγωγής υψηλής ποιότητας στρωμάτων σε όλο τον κόσμο ( Αμερική ,Ευρώπη ,Μέση Ανατολή ) , 3 εργοστάσια παραγωγής ειδών ιματισμού, 2 εργοστάσια παραγωγής αφρολέξ memory foam ,και latex.

Η εταιρία μας (SENSO-MAT Hellas & Σια Ε.Ε.) παρέχει αποκλειστικά και μόνο, χονδρική και υπερχονδρική πώληση, και κατέχει τα δικαιώματα και την αντιπροσωπεία της SENSO-MAT για τα Βαλκάνια.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους στρωμάτων (Pocket, Bonnell, Micro Pocket, L.F.K. ,3D Pocket ,κ.α.) καθώς  ξενοδοχειακό και οικιακό ιματισμό (πετσέτες ,σεντόνια κουβερλι ,μαξιλάρια ,Κουρτίνες-υφάσματαα, κ.α.)

                                                                                                                                                                  

Πελατειακή πολιτική  Πελατειακή πολιτική :

Η Εταιρία μας με γνώμονα την ποιότητα, τις ασυναγώνιστες τιμές, την έγκαιρη παράδοση και το after sale market , έχει καταφέρει και έχει συνάψει μακροχρόνιες αποκλειστικές συνεργασίες - συμφωνίες, με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδας και όχι μόνο .

Προμηθεύουμε ξενοδοχεία , apartments, Spa , καταστήματα λευκών ειδών , βιομηχανίες-καταστήματα επίπλων , πλυντήρια , super market κ.α.

Ποιότητα Ποιότητα :

Οι ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές είναι ένα από τα ποιο σημαντικά προτερήματα της εταιρίας μας.

Όλα τα προϊόντα περνούν από ειδικά τεστ ποιότητας και αντοχής πριν βγουν  στην αγορά , καθώς και συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας (STANDARD 100 OEKO-TEX® ,TUV,ISO,CE ) για αυτό και μπορούμε και παρέχουμε στα προϊόντα μας έως και 15 χρόνια εγγύηση .

Διαθεσιμότητα - ποσότητα Διαθεσιμότητα - ποσότητα :

Η ποσότητα δεν είναι πρόβλημα για εμάς , Οι εταιρία μας έχει την δυνατότητα παραγωγής στρωμάτων ανά πελάτη έως και 1000-1500 στρώματα ανά μήνα , Στον ιματισμό 8 έως 10 τόνους το μήνα ανά πελάτη.

Εμπειρία : Εμπειρία :

H εταιρία SENSO-MAT ξεκίνησε την παραγωγή στρωμάτων και ιματισμού το 1975, αποκομίζοντας όλα αυτά τα χρόνια μια τεράστια εμπειρία στην παραγωγή και στις εξαγωγές των προϊόντων μας , Ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ασυναγώνιστες τιμές, άριστη φήμη για της υπηρεσίες μας και την έγκαιρη παράδοση .

Σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας και πάντοτε να υπερβαίνουμε των προσδοκιών τους.

Προσβλέπουμε πάντα να επεκτείνουμε την πελατειακή μας βάση ανοίγοντας νέες αγορές. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα μας, μη διστάσετε να μας ζητήστε την οικονομική μας πρόσφορα, επισκεφθείτε τη σελίδα Επικοινωνία και θα επιστρέψουμε με τις απαιτούμενες πληροφορίες.